lördag 5 februari 2011

Nokia uppges planering "organisatoriska förändringar, mobiltelefoner exec på outs

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Ser ut som kapitalmarknadsdagen är ser ut att bli riktigt barnburner för Nokia. I spåren av nyheten att Microsoft och Nokia kan ha någon form av stillaliggande på gång, vecka Wirtschaftswoche är Tyskland rapporterar att nytillträdd VD Stephen Elop kommer att bjuda adjö till ett antal högt uppsatta tjänstemän. Värdera "bolag källor" tidningen uppgav att Maria T. McDowell , en pamp i mobiltelefoner enhet, liksom Niklas Savander, chef för Markets, kan vara på outs. Dessutom kan Erich Hugo (Chief Development Officer) och Tero Ojanperä, ansvarig chef för tjänster och mobila lösningar, också njuta av den slutliga helger som Nokias anställda. Det är en del av en monumental strategi skift, och om allt kokkärl ut, det ska vara Elop första stora drag eftersom tar över som vd i september förra året . Naturligtvis Anssi Vanjoki mer eller mindre kvar på eget bevåg , och företaget har i huvudsak smidda vidare med liten eller ingen förändring sedan. Vi veta att Nokia har anställt headhunters att spana upp folk att fylla sa tider, men det är svårt att säga varför Elop anser att nya hjärnor behövs. Här är hoppas det är början på något ... konkurrenskraftiga.

[Tack till alla som skickat detta i]

Nokia uppges planering "organisatoriska förändringar, mobiltelefoner exec på outs publicerades ursprungligen på Engadget den lör, 5 februari 2011 11:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Nokia Blog | källa Wirtschaftswoche | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar