torsdag 7 april 2011

Android chefen Andy Rubin tacklar öppen källkod betänkligheter, säger Honeycomb är inte "en storlek passar alla"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/android-chief-andy-rubin-tackles-open-source-qualms-head-on-say/:
Google fick mycket kritik för källskatt Android 3,0 källkoden , och mycket mer när BusinessWeek källor hävdade företaget hade avsatt sin öppna hållning till diktera från en tron , men i dag den man som skulle påstås sitta på toppen av residensstaden säger det är det inte så. Andy Rubin, mannen som ansvarar för Android, säger att "det inte finns några lås-ningar eller begränsningar mot att anpassa UI" eller "alla ansträngningar för att standardisera plattformen på en enda chipset arkitektur" som ofta har ryktats förr, och att när Honeycomb är äntligen redo för telefoner , kommer Google att släppa verkligen dess källkod. Sammantaget hävdar han att Android ståndpunkt när det gäller öppen källkod inte har ändrats sedan dag ett - vilket är trevligt för dem som vill tro att Google fortfarande fast vid sitt motto - men det är inte troligt att blidka företag klippa ut av slingan bara för att de inte var en del av den tidigt inför klubben. Om Googles metoder kommer att minska uppsplittringen dock vilka är vi att döma?

[Tack till alla som skickat detta i]

Android chefen Andy Rubin tacklar öppen källkod betänkligheter, säger Honeycomb är inte "en storlek passar alla" som ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april 2011 22:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Developers Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar