torsdag 7 april 2011

Disney World's Haunted Mansion blir interaktiv uppgradering, digital Spooks (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/disney-worlds-haunted-mansion-gets-interactive-upgrade-digital/:
Det kanske inte är så skrämmande som Walt Disney World's Hall of presidenter , men i Florida parkens Haunted Mansion precis fått en spöklik uppgradering. Ritten är stora finalen, som tidigare placerats lifta spöken - genom halvförsilvrad speglar - vid sidan av intet ont anande besökare, är nu enligt uppgift med hjälp av en serie digitala speglar och sensorer för att göra saker mer interaktiv. I motsats till bara poppar upp bredvid passagerare, är Disneys Ezra, Gus, och Phineas utrustade nu att slita huvudet av dig, spränga det ballong-stil, och skicka det flyga. Visst låter det läskigt, men det är Disney, samma företag som inte såg mardröm-inducerande funktionerna i en robot Obama . För en titt på den nya klängväxter, kika på videon efter paus.

Fortsätt läsa Disney World's Haunted Mansion blir interaktiv uppgradering, digital Spooks (video)

Disney World's Haunted Mansion blir interaktiv uppgradering, digital Spooks (video) publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 6 april 2011 19:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Inne i Magic | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar