torsdag 7 april 2011

Microsoft släpper Bing sökning app anpassade specifikt för IPAD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/microsoft-releases-bing-search-app-tailored-specifically-to-the/:
Är du hitta Bing IOS app inte riktigt lika tablett-optimerad som det kan vara? Microsoft verkar hålla med dig, eftersom det är precis släppt en ny version av Bing som syftar till att göra det bästa av IPAD mer rymliga dimensioner. Det fungerar med båda generationerna av tabletten, men IOS 4,2 krävs, och ger en arsenal av godsaker för att locka användare att ge det ett försök. En trender område kommer att servera den översta sökte frågor på Bing, en dedikerad film-och trailer-sökning avsnittet kommer att göra din matiné beslut som lite lättare, och flera vyer karta upplysa dig med turn-by-turn anvisningar och verkliga -time transitering info. Det ens är vädret uppdateringar för upp till fem städer via MSN Väder och, om du av någon anledning inte hittar touch-centrerad gränssnitt för att passa dig, det finns en Bing Voice Search alternativet också. Alla gratis. På IPAD. Boy, som måste blåmärken vissa egon upp i Redmond. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Microsoft släpper Bing sökning app anpassade specifikt för IPAD

Microsoft släpper Bing sökning app anpassade specifikt för IPAD ursprungligen visades på Engadget sön, 7 April, 2011 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar