torsdag 7 april 2011

Toshiba Camileo intron P100 och B10 videokameror ficka, glider från utprovade sann pistolgrepp

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/toshiba-intros-camileo-p100-and-b10-pocket-camcorders-strays-fr/:

Årstiderna kommer och går, men Toshiba är raden av Camileo ficka videokameror tenderar att se likadana ut, med sina pistol grepp och utfällbara skärmar. Men nu är Tosh redo att skickas två nya modeller i Europa, Afrika och Mellanöstern, och en av dem, åtminstone tar bolaget design i en annan riktning. B10 Videokameran har en bar form godis med en på framsidan objektiv - ungefär som Flip videokameror som sparkade igång cam vurm ficka i första hand. B10 skjuter på Full HD-upplösning, snaps 16 megapixel stillbilder, har 16x digital zoom, och tar SDXC kort så stort som 64GB. Föredrar ole "pistolgrepp? Den P100 ståtar samma specifikationer och tillägger 8X optisk zoom - fortfarande en sällsynthet i billig pocket kammar. Toshiba har inte tillkännagivit prissättning ännu, men de två kommer att börja säljas någon gång under andra kvartalet. Under tiden, kolla pressmeddelande för mer deets.

Fortsätt läsa Toshiba Camileo intron P100 och B10 videokameror ficka, glider från utprovade sann pistolgrepp

Toshiba Camileo intron P100 och B10 videokameror ficka, glider från utprovade sann pistolgrepp ursprungligen visades på Engadget sön, 7 april 2011 16:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar