torsdag 7 april 2011

Oscium s iMSO-104 varv IPAD, iPhone i blandade signaler oscilloskop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:
Vi har sett oscilloskop repurposed som klockor och maskiner MAME , men vi ser sällan pendeln svänga i motsatt riktning. Den iMSO-104, dock faktiskt förvandlar din IPAD, iPhone eller IPAD touch till ett oscilloskop display. Med hjälp av en Cypress Semiconductor system på ett chip, svartabörshajar iMSO-104 en 5 MHz bandbredd och så mycket som 12 megasamples per sekund, och ansluter till din enhet genom dockningskontakten - enligt dess skapare, det är också världens minsta och de flesta bärbara oscilloskop. Det är allt gott och väl, men vad vi egentligen vill veta är, men det stöd Tennis for Two ? Den iMSO-104 finns nu tillgänglig för pre-order för $ 300, men om du längtar efter att se saken i aktion, kan du ladda ner motsvarande app idag och ge det en provkörning. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Oscium s iMSO-104 varv IPAD, iPhone i blandade signaler oscilloskop

Oscium s iMSO-104 varv IPAD, iPhone i mixed signal oscilloskop ursprungligen visades på Engadget sön, 7 April 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Cypress Semiconductor , Oscium | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar