tisdag 11 oktober 2011

Apple släpper iTunes 10,5 med iTunes i molnet, WiFi-sync stöd

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1nR38YLVROs/apple-releases-itunes-105-with-itunes-in-the-cloud-wifi-sync-support.ars:

iTunes 10,5 är officiellt tillgänglig för allmänheten inför onsdagens lansering av icloud och iOS 5. Släppet krävs för användare som vill använda sig av iOS 5 funktioner som iTunes i molnet och trådlös synkronisering via WiFi och är tillgänglig via Programuppdatering för både Windows och Mac-användare.

Enligt Apples Release Notes, det finns bara ett fåtal större funktioner som kommer med iTunes 10,5. Den första är iTunes i molnet stöd, som inte bara ger dig möjlighet att ladda ned tidigare musik, tv, film, och inköp bok på din iOS-enheter, men också gör att dina andra enheter för att automatiskt ladda ner som media när du köper den.

Detta, plus det trådlösa WiFi-synkronisering för iOS-enheter, utgör den största delen av 10,5 uppdateringen (Uppdatering: Som påpekas av MacRumors har Apple seedade en ny utvecklare version av iTunes som fortsätter att testa iTunes Match), även användare som inte planerar att utnyttja dessa funktioner kommer ändå vill uppgradera om de vill uppdatera sina enheter att iOS 5 när det blir tillgängligt. Det är också värt att notera att iTunes 10,5 uppdatering för Windows 7, Vista och XP SP2 levereras också med en handfull säkerhetsuppdateringar , så det är troligen värt att uppgradera om så bara för förbättrad säkerhet skydd också.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar