tisdag 11 oktober 2011

Tyska videoeffekter Företaget bygger kamera drone för Röda Epic

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/11/german-video-effects-company-builds-camera-drone-for-the-red-epi/:
Red Epic + flygande drone = Den sorts nörd matematik kan man inte låta bli att önska att du skulle komma med själv. Tyska VFX företaget OMStudios beslutat att montera Röd är super-kamera i en anpassad Octocopter att spela in bilder i upplösningar upp till 5K. Så cool som installationen är, det finns ett praktiskt syfte: Det är inte bara mycket billigare än att hyra en kran, kan den klättra också upp till 150 meter - gör det bara tillräckligt högt för att flyga över Hollywoods längsta man, Tom Cruise. Eftersom det är mycket osannolikt att vi någonsin kommer få spela med en av dessa, vi måste bara peka dig till videon efter pausen och hoppas att inga katastrofala strömavbrott ske halvvägs genom någon verklig skott.

[Tack, Jeremias]

Fortsätt läsa tyska videoeffekter Företaget bygger kamera drone för Röda Epic

Tyska videoeffekter Företaget bygger kamera drone för Röda Epic ursprungligen visades på Engadget on Mon, 11 Okt 2011 02:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa OMStudios (Vimeo) , (hemsida) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar