söndag 21 november 2010

Autobot app spår din bil om man försöker rulla utan dig

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/autobot-app-tracks-your-car-if-it-tries-to-roll-without-you/:
Autobot app kan du spåra din bil om man försöker rulla ut utan dig
Vi luktar en Hasbro stämning som kommer med den här, men nu Autobot är en funky namn för en potentiellt stor iPhone och Android app. Arbetar tillsammans med en Bluetooth OBD-II-dongle (inte helt olikt Superchips Vivid ), låter den dig diagnostisera motor problem, hålla reda på underhåll, och hitta din bil via GPS-koordinater - användbar för när vissa Decepticon försöker göra av med din rida eller när du helt enkelt kör slut på ENERGON och inte kommer ihåg var du parkerade. Det kan även konfigureras att automatiskt skicka ett SMS till nära och kära bör du får in en olycka, specificera din GPS koordinater och förstör allt hopp om att träffa The Body Shop innan pappa får reda på. Den Mavizon utvecklade app vann nyligen en start tävling på i-Stage 2010 och tyvärr är inte tänkt att vara tillgänglig fram till 2012, men vi ska få en tidig titt på CES . När den gör fartyg det kommer att kosta 300 dollar för hårdvaran och mjukvaran, men en extra avgift kommer att krävas om du vill bannlysa popup-annonser till Cybertron.

Autobot app spår din bil om man försöker rulla utan att du ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 03:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phone Arena | källa Mavizon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar