söndag 21 november 2010

Jolibook nu till försäljning i Storbritannien, första partiet av order fartyg måndag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/jolibook-now-on-sale-in-the-uk-first-batch-of-orders-ships-mond/:
Ser ut som Jolicloud vet hur man håller en produkt under wraps - bara tio dagar efter att avslöja Jolibook till världen, det är redan till salu på ett par e-handlare. Ja, det är bara en netbook, och en ganska standard sådant - du kan gå över 10,1-tums WSVGA skärm, Intel GMA 3150 grafik, 1GB RAM, 250GB hårddisk och 0,3 megapixel webbkamera rätt ut tvätten lista. Men det har instant-on Jolicloud 1,1 OS ombord, och en dual-core 1,5 GHz Atom N550-processor till makten genom grundläggande uppgifter, och för ett bekräftat £ 279 (ca $ 443) Det verkar också ha ett pris som matchar . Hitta det Vye eller Amazon UK om du redan sålda, och räknar med att faktiskt få den innan länge - grundare Tariq Krim tweets som beställningar i helgen kommer att skickas ut måndag morgon.

Jolibook nu till försäljning i Storbritannien, första partiet av order fartyg måndag ursprungligen visades på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 14:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Netbooknews | källa Vye PC , Amazon UK | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar