söndag 21 november 2010

Mobile DTV redo att rulla ut, uppgradering 20 större tunnelbanor till bärbara TV år 2012

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/mobile-dtv-ready-to-roll-out-upgrading-20-major-metros-to-porta/:
Sakta men säkert största städer i USA är de ikapp till resten av världen - bara föreställa sig, den här tiden nästa år, vi kanske till och sända TV strålas till våra tabletter och mobiltelefoner. Det beror på Mobile Content Venture bildas från tolv media jättar i april har bara lovat att börja uppgradera TV-stationer att leverera mobila DTV (alias ATSC-M / H) runt om i landet, med avsikt att nå 20 större marknader och totalt 40 procent av den amerikanska befolkningen med "slutet av 2011." Var och en av New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Dallas, Washington DC, Atlanta, Houston, Detroit, Tampa, Phoenix, Minneapolis, Orlando, Portland, Cincinnati, Greenville, West Palm Beach, Birmingham och Knoxville kan förvänta sig att har ett par annonser för TV-kanaler inom kort, om man antar medborgarna är villiga och kapabla att plocka upp hårdvara med en old-school RF-antenn som sticker ut - och det hela "streaming" sak inte ta fart. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Mobile DTV redo att rulla ut, uppgradering 20 större tunnelbanor till bärbara TV år 2012

Mobile DTV redo att rulla ut, uppgradering 20 större tunnelbanor till bärbara TV år 2012 publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 20 Nov 2010 18:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar