söndag 21 november 2010

Parrot släpper AR.Pursuit förstärkt spel verklighet jaga för AR.Drone (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/20/parrot-releases-ar-pursuit-augmented-reality-chase-game-for-ar-d/:
Få kläm på din AR.Drone än? Bra, eftersom medan flyger farligt nära din lillebror eller sena tv-programledare kan vara ett roligt tidsfördriv, ser det ut som saker är på väg att bli verkliga. Riktigt riktigt. Vi har precis fått besked om att den 26 november, AR.Pursuit - den första av förhoppningsvis många Augmented Reality spel för drönare - kommer att göra sin väg till App Store. Reglerna är ganska enkelt: en spelare eftersträvar den andra, försöker få ner honom med virtuella kulsprutor och missiler. När fångas, spelarna byter roller och jakten börjar på nytt! Det är, tills någon blir bortförd och skickar deras luft fordon till en betongvägg eller köra flismaskin. Game tider är rörlig, från ett till nio minuter, och App kostar $ 2,99 i App Store. Allt du behöver är en AR.Drone, och en vän - med ett AR.Drone. Video, PR efter rasten.

Fortsätt läsa Parrot släpper AR.Pursuit förstärkt jaga spel verklighet för AR.Drone (video)

Parrot släpper AR.Pursuit förstärkt jaga spel verklighet för AR.Drone (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 20 Nov 2010 19:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar