söndag 21 november 2010

Sony Ericssons vd föreslår februari avslöja, kanske Playstation Phone?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/sony-ericsson-ceo-suggests-february-reveal-perhaps-the-playstat/:
Trovärdigt förnekande verkar vara Sonys strategi när det kommer till PlayStation Telefon , och som tydligen går för Sony Ericsson samt - ännu en gång, utan som faktiskt bekräftar förekomsten av Android-baserade spel luren, tillverkare är dess antyder starkt på ett nära förestående avslöja. "Det finns en hel del rök, och jag säger det måste finnas en eld någonstans," VD Bert Nordberg berättade för Wall Street Journal, och tillade att någon form av nya Sony Ericsson-produkt kommer att premiärvisas på Mobile World Congress detta Februrary. Även om det visst objekt skulle kunna vara just 4,3-tums Anzu luren snarare än en PlayStation Telefon, vd gjorde verkar inte skygga för TV-spel i en rad ytterligare citat. "Jag har inte grävt i denna historia, men framtiden kan bli ljusare, sa han på frågan om varför en PlayStation telefonen inte redan gjorts, och senare föreslog att spelande kan vara biljetten till hjälp SE diversifiera sitt utbud. "Sony är naturligtvis ett mycket starkt varumärke, och varför skulle vi inte använda det?" frågade han tidningen. Vi kan inte komma på en enda tvingande skäl, Mr Nordberg. Ingen alls.

Sony Ericssons vd föreslår februari avslöja, kanske Playstation Phone? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 12:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Eurodroid | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar