fredag 31 december 2010

Engadget största exklusiva av 2010

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/engadgets-biggest-exclusives-of-2010/:
Man måste vi berätta: 2010 var en baddare på ett år för Engadget, och för gadgeten världen i stort. Ett utrymme som en gång var reserverade för endast de härdigaste tech nördar har blivit alltmer överskridits med vardagliga grannar, kusiner och föräldrar, som produktkategorier - smartphone, e-läsare, och tabletter - blev mer allmänt förekommande än någonsin. Här på Engadget, för oss innebar detta mer ögon än någonsin läsa våra berättelser, fler tips som flyger i vår riktning, och arbeta hårdare och snabbare än någonsin för att ge våra läsare den bästa och mest up-to-de allra senaste nyheterna.

Det som följer är de största, bästa historierna som vi här på Engadget bröt i år som exklusiva. Några av dem är delar av de största gadget berättelser i år, och alla av dem är berättelser vi arresterad häcken att ta till er, kära läsare. Följ med oss efter pausen för en grundlig retrospektiv av år 2010 Engadget exklusiva, vår största år någonsin.

Fortsätt läsa Engadget största exklusiva av 2010

Engadget största exklusiviteter av 2010 publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar