fredag 31 december 2010

iPhonECG fall övervakar din puls så att du lämpligt är entusiastiska över CES

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/iphonecg-case-monitors-your-heart-rate-to-make-sure-youre-appro/:
CES handlar inte bara om stegvis tunnare eller snabbare hårdvara, du vet. Vissa människor gillar att sätta legitimt innovativa idéer till showen, som denna iPhonECG fall, som gör vad namnet antyder: det tar ett EKG (elektrokardiogram) läser av ditt hjärta verksamhet genom ett par elektroder och sedan kommunicerar sina resultat till en iPhone 4 Det kan anslutas till. Vi säger att det kan kopplas till en iPhone som kommunikation sker trådlöst, så du kommer förmodligen att kunna övervaka din ticker rytm utan Applephone trycks mot ditt bröst. Då igen, kanske du gillar det. Det är en fri värld, inte döma vi inte. Vi kommer att skicka ut vår mest håriga överkropp editor för att ge det här en riktig test i Las Vegas Convention nästa vecka. Fram till dess räckvidd in videon efter rasten.

Fortsätt läsa iPhonECG fall övervakar din puls så att du lämpligt är entusiastiska över CES

iPhonECG fall övervakar din puls så att du lämpligt är entusiastiska över CES ursprungligen visades på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 08:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink medGadget | källa Alivecor | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar