fredag 31 december 2010

WakeMate sömn-stöd hem pga "exploderande" USB-laddare, ger en ny innebörd till att vara varmt i säcken

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/wakemate-sleep-aid-recalled-due-to-exploding-usb-charger-give/:
Tidigt i morse, Perfect Tredje Inc. - skaparna av mindre än perfekt WakeMate armband - utfärdas ett återkallande för sömn analysatorn USB-laddare, som tydligen har en tendens att gå upp i rök , och vi inte menar att försvinna. Ett e-postmeddelande som skickas ut av bolagets VD på 12:30 stater ", fick vi veta av en kund hos en av tillbud med svarta USB-laddare." Lite vagt om ni frågar oss, med tanke på videon vi fått visar enheten "röka efter explodera." Återkallandet säkerställer att WakeMate sig själv är helt säker, och att den kinesiska-tillverkade USB-kablar är fel på, men om du frågar oss, allt som är tänkt att hjälpa dig sova gott ska inte sätta dig i risk för antändning.

[Tack, Ringram och Nick]

Fortsätt läsa WakeMate sömn-stöd hem pga "exploderande" USB-laddare, ger en ny innebörd till att vara varmt i säcken

WakeMate sömn-stöd hem pga "exploderande" USB-laddare, ger en ny innebörd till att vara varmt i säcken publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 16:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar