fredag 31 december 2010

Kodachrome-film är på allvar i slutet av sin livslängd - igen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/kodachrome-film-is-seriously-at-the-end-of-its-life-again/:
Kodachrome-film är ikoniska nog att det nu har flera " adjö, Kodachrome "nyheter, och vi kunde bara inte motstå en till. Den här gången berättelse är vår av Dwayne's Photo i Parsons, Kansas (som vi har haft anledning att referens gång tidigare ), en film bearbetning butik som har skillnaden av att vara den sista platsen att acceptera Kodachrome för utveckling. Problemet? Butiken har blivit översvämmade med paket av outvecklade film från hela världen som fönster för sin behandling upphör. Det visar sig att med denna åtskillnad kommer att få dig hundratals filmrullar om dagen, och Dwayne's Photo sa att det inte skulle behandla några filmer som kom efter torsdagen. Ja, det var igår, men posten är utan tvekan fortfarande anländer.

Kodachrome-film är på allvar i slutet av sin livslängd - igen ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 13:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CBC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar