söndag 26 december 2010

NeuroSky pinnar EEG sensorer i en golf visir, säljer det till japanska idrottare (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/26/neurosky-sticks-eeg-sensors-in-a-golf-visor-sells-it-to-japanes/:
NeuroSky sinne behandlingen headset har inte precis revolutionerat modern användardata - bara mäta midichlorian räkna och kontrollera en app eller tre - men bolagets definitivt på väg mot produkter som allmänheten kan ta på allvar. Detta BrainAthlete system, till exempel första prytt Tokyo Game Show 2010 som en ful svettband , men har sedan dess gått på denna vackra golf visir keps, som endast mäter en idrottsman hjärnvågor som de spelar i stället lovar hjärnan kontroll. Tanken är att lärarna kan analysera data i realtid, och möjligen hitta styrkor och svagheter i deras avgifter "sinnestillstånd. De 40.000 yen (ca $ 483) började säljas i Japan början av denna månad, och lovar att hitta Stateside tillgänglighet i första kvartalet nästa år. Gott om tid för dig att räkna ut hur du ska få en på din motståndares huvud. Video efter rasten.

Fortsätt läsa NeuroSky pinnar EEG sensorer i en golf visir, säljer det till japanska idrottare (video)

NeuroSky pinnar EEG sensorer i en golf visir, säljer det till japanska idrottare (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 26 Dec 2010 02:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PCWorld | källa BrainAthlete | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar