söndag 26 december 2010

Stereoskopiska kopiera och klistra ger slutligen att klon verktyget till den tredje dimensionen (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/26/stereoscopic-copy-paste-finally-brings-that-clone-tool-into-the/:
Stereoskopiska kopiera och klistra ger slutligen att klon verktyget till den tredje dimensionen (video)
Med rätt mjukvara kan vem som helst vara fotoredigering guru, eliminera röda ögon, ta bort fula fläckar, och kanske lägga till en bild av Godzilla lurar i bakgrunden bara för skojs skull. Men om du har oturen att försöka göra detsamma i 3D du vet precis hur tydligt otillfredsställande att erfarenhet kan vara. Kanske inte för länge. Tack vare NewScientist vi bara en skymt av en oktober presentation som gjorts av schweiziska ingenjörer Joren van Baar och Wan-Yen Lo heter "stereoskopisk 3D Kopiera & klistra in." Det är i grunden precis vad det låter som, verktyg som låter dig definiera olika objekt och flygplan på en stereoskopisk bild, på liknande sätt du kan ta en form med trollstaven, och sedan kopiera det och flytta som formar runt på både delar av 3D-foto. Programmet hanterar återskapa skuggor, automatiskt hantera ocklusion också, och medan resultaten är inte perfekta, särskilt om du försöker byta perspektiv eller delvis täppa ett föremål bakom något som är öppet, det verkligen övertrumfar försöker att göra det för hand . Kolla in videon nedan och ta en stund att vara tacksamma för att du inte måste köpa presenter till alla dessa barn ovan.

Fortsätt läsa stereoskopisk kopiera och klistra ger slutligen att klon verktyget till den tredje dimensionen (video)

Stereoskopiska kopiera och klistra slutligen leder till att klon verktyget till den tredje dimensionen (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 26 Dec 2010 08:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NewScientist | källa Stereoskopiska Kopiera och klistra in | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar