söndag 30 januari 2011

Den Engadget Show återvänder ikväll kl 18:00 ET med Steve Wozniak!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/the-engadget-show-returns-tonight-at-6pm-et-with-steve-wozniak/:
Avboka din middag planer, eftersom ikväll klockan 6:00 PM ET, den oefterhärmliga av grundarna av Apple Steve Wozniak kommer hit till oss för första Engadget Visa av 2011! Det blir en kväll att minnas som woz ansluter oss för en kväll med Frank, ögonöppnande, och runt omkring awesome konversation. Vi kommer att streaming live på 6:00 från Cooper Union's Rose Auditorium och vi har ca 200 lediga platser på en första till kvarn får först mala om du vill gå med oss personligen. Vi kommer också musik från den begåvade Zen Albatross och den vanliga galna giveaways. Lita på oss när vi säger att denna episod kommer att bli episk.

PÅMINNELSE: The Show kommer att äga rum i en härlig ny arena Rose Auditorium i Cooper unionens nya akademiska Building (dvs. inte TimesCenter) ligger i Manhattan på 41 Cooper Square . Antalet platser är mycket begränsad, så kom i tid!

Biljetterna är - som alltid - gratis för alla som vill närvara, men sittplatser är begränsat, och biljetter kommer att vara först till kvarn ... så kom i tid! Här är den uppdaterade information om vår nya biljettpolicy som du behöver veta:
  • Det finns ingen inträdesavgift - biljetterna är helt gratis
  • Evenemanget är alla åldrar
  • Biljettförsäljning kommer att börja på Cooper Union nya akademiska Building vid 14:00 ikväll, söndag, 30 januari kommer dörrar öppna för sittplatser vid 05:15, och showen börjar kl 6:00
  • Vi har nu tilldelats sittplatser, så de första att få sina biljetter kommer att få sittplats. Detta innebär också att när du får en biljett, sätet är din garanterade - du kommer inte att komma tillbaka i kö för att få en bra plats.
  • Du kan inte samla biljetter till vänner eller familj - någon som vill komma måste vara närvarande för att få en biljett
  • Sittplatser är begränsad (endast ca 200 platser i teatern), och när vi är mätta, vi full
  • Lokalen ligger på 41 Cooper Square New York, NY 10003 (karta efter paus)
  • Föreställningen längd är ca en timme
Tyvärr kommer vi inte att köra den vanliga text-till-vinna tävlingar för denna episod (vi vet det suger, men det är ur våra händer), så om du vill ha en plats måste du visa upp personligen. Om du är medlem av media som önskar delta, vänligen kontakta oss på: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, så ska vi försöka hjälpa dig. Alla andra icke-medier frågor kan skickas till: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.


Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Visa direkt i iTunes (M4V).
[ Zune ] Prenumerera på Visa direkt i Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lägg till Engadget Visa foder (M4V) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.

Den Engadget Show återvänder ikväll kl 18:00 ET med Steve Wozniak! ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 14:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar