söndag 30 januari 2011

Sanho tillkännager ny HyperDrive line-up, fortfarande tillräckligt med lagringsutrymme för dina Frank Zappa diskografi

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/sanho-announces-new-hyperdrive-line-up-still-enough-storage-for/:

Säkert har du minns Sanho s HyperDrive lineupen - du vet, den enda portabla hårddisken som spelar fint med IPAD? Tja, om du inte gräva $ 249 inträdespriset nivå, har du tur. Bolaget meddelade bara ett gäng nya hårddiskar för dig att ta med dig och din IPAD på den vägen resa du har haft planerat för år. De nya enheterna inte längre idrotten QVGA-färgskärmen eller CF-och SD-kort - i stället har den svarta fallet två mini USB-portar och ett vägguttag. Den HyperDrive kommer inte med de traditionella AC-adapter, utan istället en USB-till-DC-kabel och utbytbart batteri klarar upp till 40GB överföringar på en enda laddning. Och om du undrar varför det finns två USB-portar, vi verkligen inte kunde berätta. Kanske om du väljer rätt port när den är ansluten till datorn och ange Konami koden, enhörningar och trollpulver kommer fram på skärmen - önsketänkande, det vet vi. Den HyperDrives fartyg i mars (förbeställning är tillgänglig nu) med priser som börjar på $ 99 för en bring-eget-enhet bostäder, 1TB för $ 349 och olika storlekar däremellan. Så om ditt foto / video biblioteket är värd åt hela tiden, ja, rekvisita till dig. Pressmeddelande är efter rasten.

Fortsätt läsa Sanho tillkännager nytt HyperDrive line-up, fortfarande tillräckligt med lagringsutrymme för dina Frank Zappa diskografi

Sanho tillkännager ny HyperDrive line-up, fortfarande tillräckligt med lagringsutrymme för dina Frank Zappa diskografi publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 30 Jan 2011 06:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HyperDrive | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar