söndag 30 januari 2011

Olympus XZ-1 granskad: $ 499 för söt enkelhet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/olympus-xz-1-reviewed-499-for-sweet-simplicity-in-a-compact-sh/:
Vi hade en känsla av Olympus XZ-1 skulle vara en vinnare, och Digital Photography Review verkar tänka så också - det kallas 10 megapixel, full manuell punkt och skjuta "de bästa fotograferna kompakta närvarande" i slutet av en grundlig översyn. De flesta av beröm var rågat på den f1.8-2.5 Zuiko objektiv, att ge en "obesegrad kombination av utbud och ljusstyrka", vars potent, detaljerade resultat i svagt ljus var nog att alla utom radera ut publikationen bekymmer över bristen på en justerbar brusreducering inställning. Även offentliggörandet medgav att kameran saknade anpassning av vissa Micro Four Thirds kusiner, gjorde det inte missa de flesta avancerade kontroller, föredrar den strömlinjeformade menyer och ringer handbok för enkel åtkomst till de vanligaste justeringarna. Batteriladdning via USB och en särskild film knapp kallades också ut som fina detaljer. Den enda större ding var fullständig utelämnandet av automatisk exponering och autofokus lås för fokus-och komponera skytte, men om du är villig att knäppa bilder med hjälp Olympus befintliga 11 AF-punkter och är inte ute efter att tote en uppsättning dyra utbytbara objektiv kan detta vara ett. Ta en djupdykning i vår källa länk till veta säkert.

Olympus XZ-1 granskad: $ 499 för söta enkelhet ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dpreview | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar