söndag 30 januari 2011

Påslagen: En svit segment för PlayStation-spel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/switched-on-a-suite-segment-for-playstation-games/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.

En sak som har satt Sony bortsett från sitt hem konsol rivaler har den utökade livscykel sin hårdvara. Ridning dynamiken i en massiv installera bas, både PlayStation och PlayStation 2 varje hållas sälja stark Nästan ett decennium efter sin debut, och år efter deras respektive efterträdare infördes. Faktum är att så sent som 2009 började Audiovox erbjuder en PS2 integreras i en eftermarknad ovehead bil videosystem med en 10 "skärm. Sony skulle kunna fullfölja denna strategi i hemmet konsoler eftersom PS2 var den skenande volymenhet ledare för sin generation. Inte så med PSP.

När Sony introducerade PlayStation Portable , trädde en bärbar konsol marknad med hård, förankrade konkurrens från den dominerande operatören Nintendo, och den kraftfulla widescreen handhållna var outsold av Nintendo DS och dess senare derivat. Sony kunde inte nå den marknadsandel den behövde steamroll befintliga konkurrensen.

Med Sonys tillkännagivanden denna vecka, dock PlayStation leverantörerna verkar ha hittat ett sätt att ta sin one-two punch på vägen med en strategi som tar PSP och segment dess utveckling.

Fortsätt läsa påslagen: En svit segment för PlayStation-spel

Påslagen: En svit segment för PlayStation-spel som ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 23:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar