söndag 30 januari 2011

WeSC Karmatech koncept gör skorna mer socialt med RFID

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/29/wesc-karmatech-concept-makes-your-shoes-more-social-with-rfid/:
Vi har sett fler och fler skor infunderas med olika typer av teknik under de senaste åren, men ingen riktigt gillar detta WeSC Karmatech koncept som utvecklats av några studenter vid Sveriges Hyper Island "digitala skolan." Beskrivs som en "social ta på Nike +," skorna tydligen inte skulle ha en accelerometer men de packa en RFID-chip som gör det möjligt för bäraren att interagera med sin omgivning - automatiskt checkar in på en plats och dela det på Facebook eller Twitter , till exempel, eller få tillgång till exklusiva erbjudanden eller speciella evenemang. Naturligtvis är det bara ett koncept, men eleverna observera att det skulle vara relativt billiga att genomföra (åtminstone på skon slutet av ekvationen), som RFID-taggar sig bara kostar några cent. Kinda ger en ny mening till "sneakernet," inte det? Chef på tidigare avbrottet för video.

Fortsätt läsa WeSC Karmatech koncept gör skorna mer socialt med RFID

WeSC Karmatech koncept gör skorna mer social med RFID ursprungligen visades på Engadget , lör, 29 Jan 2011 18:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Behance | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar