tisdag 19 april 2011

BlackBerry playbook nu till försäljning i USA och Kanada, som börjar på $ 500 med 16 GB minne

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/blackberry-playbook-now-on-sale-in-the-us-and-canada-starting-a/:
Idag är dagen i BlackBerry mark. De väntar på en dual-core-enhet med en up-to-date operativsystem och som stiliserade BB-logotypen är nu över, och en lång rad butiker i USA och Kanada är nu redo att sälja dig din playbook . Oavsett om du verkligen vill köpa en mindre tydlig, men liksom grundläggande produktivitet apps som infödda e-post och kalender inte finns ännu, app kompatibilitet har Android ännu inte byggts ut, och playbook har en ogynnsam beroende på att ha en BlackBerry smartphone i närheten för att vara den bästa tabletten det kan vara. Men ändå, om du tror på RIM: s förmåga att övervinna dessa tidiga programvara häck, den playbook är redo för ägande i utbyte mot $ 500 för 16GB modellen, $ 600 för 32GB versionen, eller $ 700 för 64GB-utrustade översta alternativet (priserna är desamma i både amerikanska och kanadensiska dollar).

BlackBerry playbook nu till försäljning i USA och Kanada, som börjar på $ 500 med 16 GB minne som ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 02:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy (16GB) , (32GB) , (64GB) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar