tisdag 19 april 2011

Trademark arkivering, domännamn föreslår Toshibas tablett kan vara namnet "frodas"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:
Kunde Toshibas namnlös Honeycomb tablett äntligen har ett riktigt namn? Tack vare en hjälpsam tipsaren, har vi nu vår tydligaste indikationen ännu. Toshiba fyllde bara en varumärkesansökan för namnet "Thrive" förra veckan, och som ni kan se ovan, är det tydligt beskriver de varor och tjänster som varumärken som en tablett dator. Vad mer, verkar det som företaget också har gått på lite av ett domännamn köpa spree som för sent, med den knäppa upp ett antal "Thrive" variationer inklusive ToshibaThrive.com, ThriveTablet.com, ThriveToshiba.com och TabletThrive.com (av vilka inget faktiskt åka någonstans bara ännu). Naturligtvis är detta inte den första möjliga monikern för tablett som är dykt upp. Namnet "Antares" dök väg tillbaka på Mobile World Congress, som skulle kunna redogöra för ANT modellnamnet vi också såg, även om det säkert låter mer som ett kodnamn än "Thrive" gör att våra öron - och, så långt vi kan berätta, har Toshiba försökt att inte registrera ett varumärke för Antares (eller några andra namn nyligen, för den delen).

[Tack, Babyfacemagee]

Trademark arkivering, domännamn föreslår Toshibas tablett kan vara namnet "Thrive" ursprungligen dök upp på Engadget på Tis, 19 Apr 2011 15:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar