tisdag 19 april 2011

Contour Plus hjälm cam spionerade erbjuder bredare bild av din extrema upptåg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/18/contour-plus-helmet-cam-spied-offers-wider-view-of-your-extreme/:
ContourHD Plus
Om du är typen som gillar att riskera liv och lem i jakten på njutning, då vet du det bästa sättet att dokumentera dina bedrifter är med lite hjälm cam åtgärder. Bike Ryktet rapporterar att Contour, en av ledarna i detta (visserligen nisch) fältet, kommer snart att släppa en ny POV tävlande kallas Contour Plus. Sajten kom över några Giant pro cyclers testa enheten, som hävdar Plus kommer att förbättra den ContourGPS genom att lägga till en HDMI-utgång, höja bildkvaliteten, och bredda synvinkeln från 140 grader till 170. Och för dem som verkligen gillar att leva farligt, plus att förpackningen förmodligen en Bluetooth-radion så att du kan stirra på iPhone app sökaren medan rusar ner en snötäckt backe eller genom en hinderbana-genomborrad cykel väg. Naturligtvis är allt detta inofficiella just nu, men den "lilla Birdy" viskar i Bike Ryktet öra sa den uppdaterade cam kommer att landa i nästa månad eller två. En mer suddiga skott efter rasten.

Fortsätt läsa Contour Plus hjälm cam spionerade erbjuder bredare bild av din extrema upptåg

Contour Plus hjälm cam spionerade erbjuder bredare bild av din extrema upptåg ursprungligen visades på Engadget på måndag, 18 Apr 2011 17:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bike Rumor | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar