tisdag 19 april 2011

USB iHub är det perfekta knockoff tillbehör till din Apple-centrerad existens

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/usb-ihub-is-the-perfect-knockoff-accessory-for-your-apple-centri/:
iHub
Så, du väntade i linje för en IPAD 2, ryckte upp en iPhone 4, och även köpt en av de inofficiella vita cabrioleter. Du arbetar hela dagen på en MacBook Air med en Steve Job figur bredvid den på skrivbordet - du är precis den person som $ 9,99 iHub skapades för. Det är inte en officiell Apple-produkt, men så långt knockoffs går, detta är en av de mer exakt faksimil vi någonsin sett. Denna fyra-portars USB-hub ser ganska lite ut som en Apple TV har en glödande logotyp uppe, och finns i ditt val av vitt eller svart. Även förpackningen är övertygande Apple tack vare den klar plast lock som gör att du kika på varor inom. Skymta glamour skott och videon nedan - vi lovar att de är 100-procent äkta, även om iHub inte är det.

Galleri: The iHub 2

Fortsätt läsa USB iHub är det perfekta knockoff tillbehör till din Apple-centrerad existens

USB iHub är det perfekta knockoff tillbehör till din Apple-centrerad existens ursprungligen visades på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 13:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NowhereElse | källa MIC Gadget , MIC Store | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar