tisdag 19 april 2011

TI syftar till att trådlös laddning till fler enheter med minsta mottagare chip hittills

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/18/ti-aims-to-bring-wireless-charging-to-more-devices-with-smallest/:
Det ser ut som om vi kan vara på väg att se trådlös laddning spridas till fler platser än någonsin tidigare - Texas Instruments presenterade just sin nästa generations, Qi -kompatibel trådlös ström mottagare chip idag, vilket är en hel åttio procent mindre än tidigare chip. Som lovar att göra det mycket lättare för tillverkarna att implementera i allt från mobiltelefoner till spelkonsoler till digitala kameror, och att små tydligen kommer utan kompromisser, med det ger 5W uteffekt och en 93-procent maximal effektivitet som är jämförbar med en AC adapter. Tyvärr finns det inga uppgifter om när vi kan se någon faktisk enheter som använder chip, men de ska komma innan för lång - det kompletta bq51013 trådlösa kraftpaket redan nu är tillgänglig bara för omkring $ 3,50 i mängder 1.000. Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa TI syftar till att trådlös laddning till fler enheter med minsta mottagare chip hittills

TI syftar till att trådlös laddning till fler enheter med minsta mottagare chip hittills ursprungligen visades på Engadget på måndag, 18 Apr 2011 17:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar