tisdag 19 april 2011

HBO Gå app som att strömma sin väg till iPhone, iPads och Android-enheter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/hbo-go-app-set-to-stream-its-way-to-iphones-ipads-and-android-d/:
Är du bekant med HBO Go online streaming-tjänst som låter abonnenterna ta igen på HBO's prisbelönta och ass-kicking TV-innehåll? Tja, appy nyheter för er, kära läsare, för det är på väg att slå smartphones och tabletter i början av nästa månad. Android och IOS HBO Go apps har retad av en ny video på HBO: s YouTube-kanal, med löften om "omedelbar och obegränsad tillgång" till "varje avsnitt av varje säsong" av dina favoritprogram, garnerad med ett urval av storfilmerna. De apps och streaming kommer att vara gratis att HBO abonnenter, som kommer att kunna få sina Sopranos nostalgi på över 3G samt WiFi. 2 maj är det datum då teaser videon slutar, även om det inte uttryckligen säger att tjänsten kommer att livas upp då. Vi får helt enkelt vänta och se.

[Tack, Joe]

Fortsätt läsa HBO Gå app som att strömma sin väg till iPhone, iPads och Android-enheter

HBO Gå app som att strömma sin väg till iPhone, iPads och Android-enheter publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 05:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HBO (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar