onsdag 20 april 2011

BlackBerry playbook pried öppen, gyroskop och andra godsaker upptäckt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/blackberry-playbook-pried-open-gyroscope-and-other-goodies-disc/:
Vad finns i en playbook ? Nej, bokstavligen, vad som finns i den där saken? Tja, de flesta av de specifikationer var kända före dagens release , men det fanns lite förvirring om huruvida RIM: s 7-tums tablett har eller inte har ett gyroskop, som nu ställts till rätta (det gör det!) av besättningen på iFixit. De gjorde sin vanliga undersökning av vad det tar att reparera din egen playbook bör någonsin behöver uppstå, och gav den en repairability poäng 7 av 10. Byte av frontglaset skulle vara lite av en smärta att göra, men så är det fallet med de flesta bärbara enheter. Moderkortet fick också en grundlig undersökning, med alla energisparfunktioner, trådlös uppkoppling, och minneskretsar få identifieras och registreras för eftervärlden. Om du vill kontrollera iFixit arbete, välkommen att besöka UBM Tech Insights också, som har egna komponent lista och närbild fotografi av dual-core TI OMAP4430 system-on-chip. Ja, närbild fotografering.

BlackBerry playbook pried öppen, gyroskop och andra godsaker upptäckte ursprungligen visades på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 16:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iFixit | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar