onsdag 20 april 2011

Forskare visa upp DLC projektorduk visas i ljusa ljusförhållanden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/researchers-show-off-dlc-projector-screen-viewable-in-bright-lig/:
En av de smällar mot projektorer har alltid varit att de inte kan utföra till deras fulla om inte rummet är helt mörkt, men som slutligen kan förändras om några forskare från Japans Tohoku University har sitt sätt. De har utvecklat en projektorduk som grundar sig på diffust ljus Control (eller DLC), som endast tillåter ljuset från projektorn spridas mot de titta på skärmen, medan alla andra omgivande ljuset är antingen absorberas eller reflekteras bort. Naturligtvis betyder inte att skärmen är ganska redo för din hemmabio eller styrelserum. Som ni ser ovan är den aktuella skärmen består av små paneler, där en del märkbara sömmar, och tydligen fortfarande har stora problem i direkt solljus, även om forskarna är övertygade båda dessa problem så småningom kan övervinnas. Chef på tidigare pausen för att kolla på video.

Fortsätt läsa Forskare visa upp DLC projektorduk visas i ljusa ljusförhållanden

Forskare visa upp DLC projektorduk visas i ljusa ljusförhållanden ursprungligen visades på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 21:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo TV | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar