onsdag 20 april 2011

Philips GoGear Anslut blir Pepparkakor några nya trådar går vi hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/philips-gogear-connect-gets-gingerbread-and-some-new-threads-we/:
Det var ett tag sedan vi senast såg Filips GoGear Connect PMP , och under tiden det fått ett nytt utseende och en ny smak av Android. Den nya GoGear har gått från vitt till svart, förlorade sin styrkula för en kapacitiv pekskärm, och utbytte de ringa Android 2.1 för pepparkakor . Liksom sin konkurrens från Samsung , enheten har också tillgång till Android Market och alla de apps som mindre PMPs saknar. Efter att ha fått lite kvalitetstid med en prototyp av den nya enheten, vi hittade kopparfärgade knappar och högtalargaller som går längs den högra sidan för att bilda en spännande design, men den totala passform och finish - inte tala om avsaknaden av en bakgrundsbelysning för skärmen - visat att det var inte riktigt redo för ännu. Lyckligtvis finns det gott om tid att arbeta ut The Kinks, som Philips har låst en September debut för 8GB och 16GB versioner (på $ 179 och att-vara-bestämmas pris punkter, respektive), och lovade en 32GB iteration kommer senare. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Philips GoGear Connect blir Pepparkakor några nya trådar går vi hands-on

Philips GoGear Anslut blir Pepparkakor några nya trådar går vi hands-on ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 19:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar