onsdag 20 april 2011

Toshiba Qosmio T851 kan göra samtidiga 2D och glasögon utan 3D, som anländer till Japan i juli

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/toshiba-qosmio-t851-can-do-simultaneous-2d-and-glasses-free-3d/:
Glasögon utan 3D på din bärbara dator är nu bara ett par korta månader bort. Toshiba har satt lös detaljer om sin nya 15,6-tums Qosmio T851, och detta kille lovar att inte bara avstå från unstylish glasögon , men att också ge dig 2D och 3D-bilder samtidigt. Du kommer att kunna visa innehåll i olika dimensioner i angränsande fönster (enligt bilden ovan), tack vare den bekanta parallaxen tekniken - att skicka en annan bild till varje öga - som här är med hjälp av den inbyggda webbkameran för att spåra position ansiktet för att leverera den mest passande vinklade bilder. Det finns också integrerad 2D till 3D omvandling, som drivs av en särskild SpursEngine bildprocessor, med Face3D tekniken automatiskt att känna igen ansikten och tillämpar en "mänsklig djup mall" för deras egenskaper. Bortsett från Toshi besatthet av ansikten, det finns en GeForce GT540M spottar ut grafik, en Core i5-2410M bearbetning processer, upp till 8 GB RAM och en BDXL behandlingen Blu-ray-spelare. Frakt börjar i juli, så snart diskbänken helt har bifogats.

Fortsätt läsa Toshiba Qosmio T851 kan göra samtidiga 2D och glasögon utan 3D, som anländer till Japan i juli

Toshiba Qosmio T851 kan göra samtidiga 2D och glasögon utan 3D, som anländer till Japan i juli som ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 20 Apr 2011 06:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Toshiba Japan (specs) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar