onsdag 20 april 2011

YouTube börjar omkodning alla nya uppladdningar till WebM, har redan en tredjedel av biblioteket redo

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/youtube-starts-transcoding-all-new-uploads-to-webm-already-has/:
Googles strävan att föra WebM video till massorna inte tycks ha försvagats av en allmän brist på intresse från resten av Tech World, och bolagets meddelat att varje ny uppladdning till YouTube nu automatiskt kodas om till en WebM version. Nästan en tredjedel av YouTubes arkiv redan har gjort övergången till öppen källkod format, men om du tror det är en liten andel, bör du förmodligen vet att dessa 30 procent står för 99 procent av alla synpunkter på webbplatsen. Uppenbarligen har vi alla en mer begränsad uppsättning intressen än vi vill tro. Så, med alla vids kodad populära och varje inkommande få omkodning behandling, du verkligen behöver nu är alla en kompatibel webbläsare - Chrome (naturligtvis), 4 Firefox, Opera eller IE9 med en plug-in - och att registrera sig i YouTubes HTML5 rättegång länkade nedan för att komma i rullning med WebM uppspelning. Lägga "& webm = 1" till en söksträng eller en video URL hjälper dig också att se till att du får det bra grejer.

YouTube börjar omkodning alla nya uppladdningar till WebM, har redan en tredjedel av bibliotekets redo ursprungligen visades på Engadget , ons, 20 Apr 2011 04:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa YouTube-blogg , YouTube.com/HTML5 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar