onsdag 20 april 2011

GSM-smaksatt Xoom passerar FCC uppbåda, på väg till AT & T?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/19/gsm-flavored-xoom-passes-fcc-muster-bound-for-atandt/:
AT & T Xoom passerar genom FCC
Det verkar Motorola tar en sida från Samsung playbook och göra Xoom carrier-agnostiker. Verizon och Sprint är redan marscherar längs, och enligt Wireless Godhet, en AT & T version är på väg att ansluta sig till paraden. FCC godkänt en "handhållen enhet" från Motorola som rymmer en HSDPA-kapabel radio på 850MHz och 1900MHz band, som bara så råkar vara exakt samma frekvenser som används av AT & T. En skärmbild snäste av Wireless Goodness gäller för produkten som en "trådlös tablett med inbäddade WLAN," även om denna beskrivning är nog inte av handlingarna nu. Registret gör också nämner MOTOTalk, tvåvägsradio funktionalitet, en funktion saknas i andra Xoom versioner som verkar vara en perfekt passform för ryktas robust tabletten företaget arbetar på . Ser ut som att lilla paket av "4G" tablett glädje retade under CES är äntligen på väg.

GSM-smaksatt Xoom passerar FCC uppbåda, på väg till AT & T? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 19 Apr 2011 18:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Ubergizmo | källa Trådlös Godhet , FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar