onsdag 11 maj 2011

Fossil Meta Titta handlederna-on på Google I / O (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/fossil-meta-watch-wrists-on-at-google-i-o-video/:
Idag på Google I / O vi fick en chans att spela med Meta Watch , Fossil's bärbart utvecklingsplattform som gör det möjligt för utvecklare att utöka gränssnitt enheter och program till handleden. Båda klockor - en analog / digital med traditionell urtavla plus två små OLED-displayer, den andra digitala med ett större minne-i-pixel LCD (en mycket reflekterande, alltid-på, extremt låg effekt skärm) - funktionen Bluetooth för kommunikation , tillsammans med en vibration motor, treaxliga accelerometer och sensor för omgivande ljus. Enheterna är uppbyggda kring Texas Instruments supereffektiva MSP430TM mikrokontroller och CC2560 Bluetooth-radion och kommer att köras sju dagar på en laddning. En uppsättning kontakter i ryggen så att klockor till gränssnitt med en felsökning klipp för laddning och JTAG programmering. Hårdvaran är ihopkopplade med ett SDK som tillåter ett tablet eller smartphone som kör Android att registrera knapptryckningar och ta emot sensordata från klockor, och sedan svara genom att skicka text eller utlöser vibrationer motor. Det är också möjligt att utveckla anpassade inbäddade bärbara applikationer som körs direkt på din handled, och det kommer vara upp till utvecklarna att verkligen släppa lös den magiska möjligheter här.

På tal om utvecklare, är det Meta Titta nu tillgängliga att förbeställa för $ 199 (se vår källa länk), med lediga knuten till den 30 juni. Baserat på vad vi hört i dag på Google I / O, är klockan som hawked till devs bara, men det är uppenbart att DIY-minded konsumenter kan köpa en också. För nu kommer bara två av de modeller som visas här skall säljas, men ingen kan säga vad kommer att hända när plattformen har nog av en ryggrad för att stödja en tillströmning av konsumenten köper. Företagets inte dela ut en tidsram för när det kommer att vara redo för massmarknaden, men vi skulle bli chockad om det fortfarande sprattlade runt denna tid nästa år. Intresserade av att ha en tidig titt? Ta en titt på vårt galleri nedan och våra händer-på video efter rasten.

Fortsätt läsa Fossil Meta Titta handlederna-on på Google I / O (video)

Fossil Meta Titta handlederna-on på Google I / O (video) <

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar