onsdag 11 maj 2011

Googles Prediction API låter Fords lära sig allt om dig, berätta vart du ska gå

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/googles-prediction-api-lets-fords-learn-all-about-you-tell-you/:

Tidigare idag avslöjade Google planerar att göra våra boningar mer effektivt och användarvänligt genom Android automatisering , och det visar sig att de är att hjälpa Ford att göra samma sak för våra bilar. Du förstår, vår körvanorna påverka gas körsträcka vi får, och om våra bilar kan förutsäga våra preferred resmönster de kunde optimera drivlinan prestanda till max på vår MPGS. Det är därför Blue Oval Boys planerar att använda Googles Prediction API för att lära våra körvanor och kombinera dessa data med realtid trafikinformation att göra sina bilar mer effektivt. Systemet är ännu inte redo för utställningslokaler, eftersom det finns arbete att utföra säkra personuppgifter och plats medvetenhet information, men förhoppningsvis blir det inte länge innan varje ny Ford kan hjälpa oss gå härifrån dit för att med minimal bränsleförbrukning . Här är hoppas William Daniels är en dela ut anvisningarna.

Fortsätt läsa Googles Prediction API Fords låter lära sig allt om dig, berätta vart du ska gå

Googles Prediction API låter Fords lära dig allt om dig, berätta vart du ska åka ursprungligen visades på Engadget tis, 10 maj 2011 19:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar