onsdag 11 maj 2011

LifeFitness motionscykel gränssnitt med Nexus S, gör fitness marginellt roligare (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/11/lifefitness-exercise-bike-interfaces-with-nexus-s-makes-fitness/:
LifeFitness kan ha tagit ett alltför många kreativa friheter med sina Cyberbike Wii tillbehör , men det gjorde en lovvärd jobb med frälsande sig själv på Google I / O denna vecka. Outfit väckte en USB-utrustad motionscykel till mässan, där öppna Tillbehör-aktiverad Nexus S omgående stal showen. Vi visades en demo av CardioQuest app samverkar med cykeln över de ovannämnda protokoll, cykeln själv hade en hittills outgiven firmware uppdatering installerad som lät det att interagera med telefonen, och vi får veta att sa uppdatering kommer att finnas tillgänglig utan kostnad till de befintliga kunder under de kommande veckorna.

Som tillkännagavs igår under inledande keynote , Android Open tillbehör API är för närvarande endast kan hantera kommunikation via USB, men det hindrade inte en smart spel från att hålla en monter representant mäktig upptagen. Kärnan är ganska enkel - trampa hårdare för att flytta Android upp och slappna av steglängd för att se honom flyta ner. Målet är att undvika de omgivande väggarna, samtidigt hålla dig från att fokusera på det faktum att du faktiskt bränner kalorier. Mamma ordet om huruvida denna app någonsin kommer att göra det i Android Market, men det finns en video av kaos väntar strax efter paus, oavsett.

Fortsätt läsa LifeFitness cykel gränssnitt övning med Nexus S, gör fitness marginellt roligare (video)

LifeFitness motionscykel gränssnitt med Nexus S, gör fitness marginellt roligare (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, maj 11, 2011 11:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar