onsdag 11 maj 2011

Microsofts Rock och Rails pekskärm gör att du kan massera dina bilder med båda händerna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/11/microsofts-rock-and-rails-touchscreen-lets-you-massage-your-pho/:
Om du någonsin tröttnar på att peta bort på din smartphone skärmen som en dörrklocka, du är inte ensam. Den framåtblickande folken över på Microsoft Research har arbetat bort på ett nytt system som utformats touchscreen ta upp mer naturligt, hel-handrörelser, effektivt så att användarna kan bryta sig loss från finger-baserade paradigm som styr de flesta taktila enheter. Utvecklad i samarbete med ingenjörerna på Microsoft Surface, bolagets Rock och Rails gränssnitt kan upptäcka tre grundläggande gester: en balled knytnäve, som innehar objekt på skärmen, en utsträckt hand som kan justera objekt (se cellen "d" på höger) och en böjd tass, runt vilka användare kan vridas bilder (se cell b). Denna taxonomi öppnar upp nya sätt för användarna att beskära, ändra storlek eller allmänt leka med deras användargränssnitt, men det förblir oklart huruvida displayen sippra ner till konsumentledet något snart. För nu verkar det att endast operera på Surface , men mer detaljer bör ytan, när systemets utvecklarna ut ett dokument om sitt projekt, senare i år. Hit källan länkarna för att se en video av saken i aktion.

Microsofts Rock och Rails pekskärm gör att du kan massera dina bilder med båda händerna som ursprungligen visades på Engadget , ons, 11 maj 2011 00:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Microsoft Research (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar