onsdag 11 maj 2011

Google erbjuder $ 20-en-månad "student-paketet" för en Chrome laptop?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-to-offer-20-a-month-student-package-for-a-chrome-lapto/:
Precis som vi knyta samman dag ett av Google I / O 2011, fick Forbes en intressant upplysning om Chrome OS . Enligt en icke namngiven ledande Google verkställande kommer morgondagens grundton se lanseringen av en Chrome laptop säljs som en attraktiv $ 20-per-månad "student paket." Om sant, kommer detta att en övertygande alternativ för laptop-seeking studenter som begränsas av en begränsad budget (sprit före böcker, eller hur?), Och Forbes spekulerar att en liknande företag som erbjuder kommer snart - är vettigt med tanke Googles redan cozying upp till företagen med sina $ 50-A-årig Google Apps Suite. Hur som helst, kommer alla att avslöjas snart nog - håll utkik efter vår Google I / O dag 2 liveblog morgon för The Full Monty.

Google erbjuder 20 dollar i månaden "student-paketet" för en Chrome laptop? ursprungligen visades på Engadget på Tis, 10 Maj 2011 22:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Forbes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar