onsdag 11 maj 2011

Google Music Beta genomgång: vad det är och hur det fungerar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/11/google-music-beta-walkthrough-what-it-is-and-how-it-works-vide/:
Vi gjorde några förutsägelser om Googles ( dåvarande förmodade ) musiktjänst i vår streaming roundup förra veckan, och tack vare oförmåga en hemlig summa av etiketter för att ta en doft av något El Goog var matlagning, ser det ut som om vi har lämnats kvar med något mindre robust, men ändå spännande. Det är värt att ta en blick på vårt team redaktionella på Musik Beta av Android att få en känsla för vad kunde ha varit, men verkligheten är denna: vad lanserades idag är vad vi har delats ut, och nu är det dags att bryta saker ner och se hur det faktiskt fungerar i praktiken.

Care att ta en titt på en full installation genomgång, rapporter problem och ytterligare två pennies på hur tjänsten staplar upp? Det är tillsammans med tips på att uppfylla era förhoppningar och drömmar, undangömt strax efter paus.

Fortsätt läsa Google Music Beta genomgång: vad det är och hur det fungerar (video)

Google Music Beta genomgång: vad det är och hur det fungerar (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 11 maj 2011 02:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar