söndag 1 maj 2011

PSA: AT & T DSL och U-Verse markbundna mössor internet börjar i morgon, om du kan se denna webbplats

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/01/psa-atandt-dsl-and-u-verse-landline-internet-caps-begin-tomorrow/:
I morgon är 2 maj 2011, och ni vet vad det betyder - i morgon är den dag som AT & T kommer att införa data mössor på DSL och U-Verse Internet, och börja avprickning upp översatsning avgifter. Åtminstone som var planen den 18 mars - om bolaget formellt meddelat 150GB DSL och 250GB U-verse mössor - men även om du är en betalande kund som Chows ner flera hundra gigabyte i en månad, kanske du inte har oroa sig för att betala extra direkt. AT & T anges att folk som du själv kommer att ha tillgång till en online-verktyg för att själv polisen ditt användande innan bolaget ens börjar att beräkna kostnaden för din tidigare all-you-can-eat bandbredd buffé, och som ni kan se i bilden ovan , är verktyget inte riktigt redo för offentlig konsumtion i hela landet ännu. Scoot på över till vår källa länk, skriv in din AT & T-ID, och om du ser samma sak, kanske du inte behöver avbryta din 700-timmars Star Trek maraton riktigt än.

PSA: AT & T DSL och U-Verse markbundna mössor internet börjar i morgon, om du ser denna webbplats ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 1 maj 2011 13:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AT & T mitt användande | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar