söndag 1 maj 2011

Sonys Kaz Hirai adress PlayStation Network hacka på 01:00 ET, vi liveblogging

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/01/sonys-kaz-hirai-will-address-playstation-network-hack-at-1am-et/:
Sonys PlayStation Network har varit nere i över en vecka, och det är en kunglig röra för alla inblandade - som du har säkert hört, ett intrång av okända hackare äventyras den personliga information (förmodligen inklusive allt, men kort kreditkortsnummer) av potentiellt tiotusentals användare. I morse, Sony VP Kaz Hirai (tidigare av PlayStation division) kommer att behandla världen från bolagets huvudkontor i Japan, och våra vänner på Engadget japanska är på plats för att ta oss i första hand detaljer på bara några minuter. Dessutom tycks det finnas en officiell livestream som börjar kl 01:00 ET, så håll det låsta här och eventuellt hitta någon video på vår källa länk.

Uppdatering: Vi hör att Sonys " goodwill gest "kanske inte är en otroligt viktig sådan - berörda användarna kan förvänta sig en 30-dagars abonnemang på PlayStation Plus och en kostnadsfri nedladdning av något slag, medan Qriocity kunder kommer att få en extra 30 dagar efter delgivningen på huset.

2:00 JST: Det har börjat - efter lite Mozart, har Sony travade ut tre högtidliga utseende befattningshavare. Mer uppdateringar efter rasten.

Utveckla ...

Fortsätt läsa Sonys Kaz Hirai adress PlayStation Network hacka på 01:00 ET, vi liveblogging

Sonys Kaz Hirai adress PlayStation Network hacka på 01:00 ET, vi liveblogging publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 1 maj 2011 00:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar