söndag 1 maj 2011

Sony lovar "fasas återställande" av Playstation Network och Qriocity start denna vecka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/01/sony-promises-phased-restoration-of-playstation-network-and-qr/:
Sony gjorde en hel del löften i morse om hur den avser att ta itu med följderna av den PlayStation Network produktionsstopp och brott när det inte var ymnigt och högtidligen be om ursäkt - hittar du våra liveblog rätt här - inklusive förbättrade säkerhetsåtgärder och en Några tecken åhörarkopior för 30-dagars gratis abonnemang till PlayStation Plus och Qriocity och eventuellt en del fri programvara. Kanske ännu viktigare för dig gamers, sade Kaz Hirai reportrar att tjänster kommer att återupptas "inom kort", och i slutet av veckan bör vi se några funktionalitet tillbaka. Självklart gjorde det de lovar i japanska, men om du vill ha en engelsk kopia behöver du inte leta länge, som det officiella PlayStation.Blog fick tag i ett pressmeddelande med dem alla och tydligt. Hitta hela dokumentet efter rasten.

Fortsätt läsa Sony löften "fasas återställande" av Playstation Network och Qriocity start denna vecka

Sony lovar "fasas återställande" av Playstation Network och Qriocity start denna vecka publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 1 maj 2011 02:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PlayStation.Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar