söndag 1 maj 2011

Vecka i Apple: vit iPhone gör en landning, adresser Apple platsspårning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GrSHVwNufe8/week-in-apple-white-iphone-makes-a-landing-apple-addresses-location-tracking.ars:

Vilken berg-och dalbana vecka i nyheterna har det varit: Apple äntligen kommenterade iPhone Locationgate, den vita iPhone 4 gjorde sin offentliga debut, Amazon svarade på Apples varumärke kostym, stämde Samsung Apple i Europa och Asien, och några Foxconn arbetstagare är under utredning för läcker IPAD 2 design. Om du inte har kunnat hålla koll på Apple såpoperor i veckan, läsa för vår roundup:

Apple synpunkter på iPhone plats storm, Programuppdatering snart : Apple har äntligen brutit sin tystnad om iPhone plats kontrovers som utbröt förra veckan. Bolaget upp ett 10-fråga FAQ om situationen, och säger att det kommer att släppa en programuppdatering snart som kommer att hjälpa lösa några av de integritetsfrågor.

Amazon är ett svar på Apple: "App Store" är generisk, släng kostym : Amazon använder ett citat från Steve Jobs i ett försök att visa att även högsta ledningen Apple verkar använda termen "App Store" på ett generiskt sätt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar