måndag 6 juni 2011

Apple meddelar iTunes i molnet, iTunes Match

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/06/apple-announces-itunes-in-the-cloud/:
Apple har just meddelat sin efterlängtade molnbaserade musiktjänst: iTunes i molnet. Det låter dig ladda ner någon musik du har köpt till alla dina enheter utan extra kostnad, som Steve Jobs Notes är ett första för musikbranschen. Den innehåller också en automatisk nedladdning funktion som automatiskt kommer att dra ner alla nya inköp som görs på andra enheter. Musikfilerna själva är 256kbps och kan skjutas upp till tio enheter - och liksom de nio andra program som utgör icloud, det är helt gratis.

Vad mer har Apple tillkännagav också sin nya iTunes Match tjänst som låter dig placera din befintliga samling av rippade CD-skivor i molnet. Det är gjort genom att skanna biblioteket och matchande sånger till versionerna Apple redan har, snarare än att överföra allt - en process Apple anteckningar tar "minuter", inte "veckor" - även om låtarna kommer att laddas upp i de fall där det inte finns någon match . Det kommer att köras du $ 24,99 per år, och lovar att ge dig alla "samma förmåner som musik köpt från iTunes."

Utveckla ... Titta på vår liveblog för de senaste.

Gallery: iTunes i molnet

Apple meddelar iTunes i molnet, iTunes Match publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 6 juni 2011 14:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar