måndag 6 juni 2011

McDonald's interaktiva Pong skylten ger storbilds-upprymdhet, morgondagens lunch

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/mcdonalds-interactive-pong-billboard-brings-big-screen-elation/:
Du kan njuta av att Big Mac i lugn och artären-igensättning ro i din lokala McDonald's, eller så kan du fånga nästa flyg till Stockholm, där Ronald tydligen serverar sina måltider med en sida av interaktiva, utomhus spel . Det är en del av något som kallas Pick n 'Play - en ny (och ganska genial) annonskampanj som inbjuder fotgängare att spela en omgång Pong på en gigantisk Mickey D's skylt, med endast sina smartphones. Allt du behöver göra är att stå framför skärmen, logga in på Pick n 'Play webbplats från din handdator, och vänta på telefonen för att bekräfta din plats. Därifrån har du att manipulera en skärmen paddla med enhetens pekskärm, medan du gör striden med ett spel som blir allt svårare. Senaste trettio sekunder, dock, och du får en gratis, lipid-dränkt behandla i ditt val, artighet av Golden Arches. Bäst av allt, du kommer inte ens att ladda ner en app för att få din Pong på - att sätta dig ett steg närmare att koronar du alltid velat. Trot förbi paus för att se det själv.

Fortsätt läsa McDonald's interaktiva Pong skylten ger storbilds-upprymdhet, morgondagens lunch

McDonald's interaktiva Pong skylten ger storbilds-upprymdhet, morgondagens lunch publicerades ursprungligen på Engadget , sön, 5 juni 2011 23:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Nästa webben | källa Pick n 'Play | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar