måndag 6 juni 2011

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: hybrid väte svävare, amfibiska glass, och den genomskinliga sol pekskärmen laptop i våra drömmar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/inhabitats-week-in-green-hybrid-hydrogen-hovercraft-amphibiou/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.


Solenergi överladdade våra elnät och prylar denna vecka som Inhabitat utställningsmonter en varm sol laptop som inom en öppen fråga som tillåter solljus för att lysa rakt igenom den. Vi såg också en grupp av japanska ingenjörer skjuta för månen med planerna på en lunar solcellsanläggning , medan tillbaka på jorden Seoul officiellt lanserade världens första soldrivna flytande ö . Forskare används också solljus för att skapa den perfekta kopp Joe med Helios 4 solar kaffe Kafferostningsföretagen, och nu när vädret äntligen värms upp vi kunde inte låta bli att dela denna sexiga sol bikini - som just kom ut på marknaden!

I andra nyheter, transport som grönt segel här veckan som Volkswagen presenterade en hybrid väte-elektriska svävare och världens första amfibiska glass lastbil kastade ankar i Themsen. I en ny mini elektriska Humvee sågs bara några gator bort i London, vid universitetet i Adelaide presenterade studenterna en galen elektriska di-hjuliga bil , och en grupp forskare avslöjade planer på att skörda Helium-3 från Uranus att hjälpa driva interstellära resor. Enerkam tog också ett stort steg mot att omvandla kommunalt avfall till bränsle genom att säkra en $ 60.000.000 investering , och vi tog dig för en tur på 14 av världens mest fantastiska gångtunnlar .

Sist men inte minst, vecka har vi officiellt presenterade denna fantastiska 40 finalister i våra ljusa idéer Lighting Design Competition - från en vacker geometrisk ljuskrona gjord av skär och vikta Tetra Paks till en levande LED-ljus som även fungerar som ett terrarium och en lysande lampa tillverkad av en bruten mixer . Vi blev chockade att höra Världshälsoorganisationen förklara att mobiltelefoner kan orsaka cancer , så vi rundade upp 5 sätt att skydda dig från mobiltelefon strålning. Slutligen, visade vi en s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar