tisdag 7 juni 2011

Kinect Star Wars hands-on: Engadget och Joystiq komma i kontakt med Kraften

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/kinect-star-wars-hands-on-engadget-and-joystiq-get-in-touch-wit/:
Vi har väntat på nästan ett helt år att dela upp stridsdroider med en Kinect kontrollerad ljussabel, och vi fick chansen i går kväll, påtagning virtuella Jedi kläder tillsammans med våra vänner på Joystiq och uppmana våra inre midi-chlorians i en serie av korta co-op slagsmål. Den interaktiva demo Kinect Star Wars version är en ganska skript affär - ditt ljus sida avatarer automatiskt streck från möte till möte med den tillfälliga cutscene mellan, utan några frågor från dig, och när du hamnar i ett virrvarr, kontrollerna dator som fiender du möter också. Fortfarande finns det en hel del manövrer tillgängliga när bekämpa börjar på allvar. Du kan svänga höger hand att svepa med ljussabel, ta upp din kvar för en mäktig kraft Push, hoppa till vända på olyckliga jagare droider, steg framåt med dash direkt på en fiende, och luta din kropp att smita och flip. Det är lite av en försening mellan den tid du gesten och den tid som spelet erkänner dina handlingar, men det i allmänhet tycktes följa vår sabel stroke och en produktchef berättar en eftersläpning fix är inkommande. Lång historia kort, vi kan inte säga riktigt än om din 01:01 skivas fantasier kommer att uppfyllas.

Kinect Star Wars hands-on: Engadget och Joystiq komma i kontakt med Kraften publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 jun 2011 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar